Farcie au riz, persil et tomate citronnées / Lebanese grape leaves stuffed with rice, parsley and tomatoes
5.50€
5.50€
HOUMMOS / HUMMUS
Purée de pois chiche à la crème de sésame / A smooth blend of chickpeas, sesame paste (tahini) and lemon juice
5.50€
5.50€
TABOULÉ LIBANAIS / TABOULI
L’authentique salade de persil, menthe, tomate et bulgur fin / Salad of finely chopped parsley and tomato with fine bulgur, mint and lemon juice
5.50€
5.50€
MOUTABAL / MUTABAL
Caviar d’aubergine à la crème de sésame / Smoky roasted eggplant, mashed and mixed with tahini, olive oil, lemon juice and garlic
5.50€
5.50€
BABA GHANNOUSH
Salade d’aubergine grillée, ognion, poivron, tomate, et ail. / Smoky aubergine salad with onions, pepper, tomato and minced garlic
5.50€
5.50€
LABNÉ / LABNEH
Fromage Libanais traditionnel à la base du yaourt / Traditional soft cream cheese made from strained yogurt.
5.50€
5.50€
FATTEH
Mélange de grains de pois de chiche à l’ail et yaourt nature avec du pain grillé / Levantine dish of crumbled, toasted pita covered in warm chickpeas and cool, tangy yogurt sauce flavoured with garlic
5.50€
5.50€
FATTOUCHE / FATTOUSH
La salade Libanaise traditionnelle de crudités parfumée au sumac, pain grillé / Lebanese traditional salad of fresh vegetables and greens dressed in a zesty lime vinai grette and sumac served with grilled pita bread
5.50€
5.50€
KEBBÉ NAYÉ* / KIBEH-NAYEH*
Tartare de bœuf au bulgur parfumé au cumin et aux sept épices / The authentic lebanese tartare of minced raw beef with bulgur and special spices - *Réservez à l’avance
9.00€
9.00€
Proposé par
Mézzés chauds / Hot Mezzes
FALAFEL
Croquettes de fèves et de pois chiche, aux épices douces / Deep-fried crispy ball made from seasonned ground chickpeas and fava beans.
5.50€
5.50€
RAKAEK
Rouleaux croustillants au fromage frits. / Lebanese crispy cheese-rolls
5.50€
5.50€
SAMBOUSSEK
Rissoles fourrées au poulet mariné aux épices douces / Delicious pastry (pie) filled with marinated chicken
5.50€
5.50€
KEBBÉ / KIBBEH
Boulettes de bœuf au bulgur fin à la canelle, et aux épices, farcies de pignon de pin / Finely minced beef with bulgur, cinnamon, essentiel spices and pine nut stuffing
5.50€
5.50€
FATAYER EPINARDS / SPINACH FATAYER
Bouchées fourrées aux épinards citronnés. / Spinach stuffed pastry triangles flavoured with lemon and sumac
5.50€
5.50€
JAWANEH DE BAALBECK / BAALBECK WINGS
Ailes de poulet parfumées à la coriandre, aux épices et à l’ail / Chicken wings marinated and flavoured with coriander, garlic and spices
5.50€
5.50€
SAFIHA / SFIHA
Pâte farcie à la viande de bœuf hachée / Traditional open-faced meat pies made with a special flavoured ground beef
5.50€
5.50€
Proposé par
Les plats / Main Dishes
Accompagnement des plats Hoummos, aiolie, salade, riz façon libanaise - AlL dishes come with Hoummos, garlic sauce, salad, and Lebanese cooked rice
ASSIETTE COMPOSÉE / 3 SKEWERS DISH
Une brochette de Tawouk, d’Agneau et de keffta / L a m b K e b a b , S h i s h T a w o o k a n d K o f t a
15.00€
15.00€
BROCHETTE AGNEAU / LAMB KEBABS
Brochettes de viande d’agneau façon Sémiramis / Lamb skewer marinated in a special Sémiramis sauce and spices
14.00€
14.00€
BROCHETTE TAWOUK / SHISH TAWOOK
Brochettes de blanc de poulet mariné aux épices / Traditional marinated chicken shish kebab (skewer
13.00€
13.00€
CHAWARMA POULET / CHICKEN-SHAWARMA
Emincés de poulet marinés dans une sauce à l’ail / Thinly sliced seasoned chicken and marinated in garlic sauce
13.00€
13.00€
CHAWARMA VIANDE / BEEF-SHAWARMA
Emincés de viande bœuf marinée dans une sauce spéciale / Thinly sliced seasoned beef and marinated in garlic sauce
13.00€
13.00€
FALAFEL
Croquettes de fèves, et de pois chiche, aux épices douces / Deep-fried crispy ball made from seasonned ground chickpeas and fava beans
12.00€
12.00€
KAFTA / KOFTA
Brochettes de viande hachée au persil, aux oignon, et sept épices / Minced-beef skewer mixed with parsley, onions and essentiel seven-spices
13.00€
13.00€
SAMKE HARRA / SAMKE HARRA
Poisson grillé avec sauce de crème de sésame pimentée, et coriandre / Grilled dorade fish with hot spicy sesame paste and coriander
17.00€
17.00€
Proposé par
Desserts
BAKLAVA
Pâte filou aux amande ou noix de cajou / Layers of crispy golden brown phyllo, filled with chopped nuts adn garnished with lemon scented syrup
4.00€
4.00€
NAMMOURA
Gâteau à base de semoule et noix de coco, sirop de sucre à la eflur d’oranger / Semolina and coconut cake garnished with orange-blossom scented sugar syrup
4.00€
4.00€
MHALABEYA
Crème dessert à l’origine à base de lait, maïzena, sucre parfumée à l’eau de rose. / Cold dessert made of milk thickened with cornstarch, and rose flavoured sugar syrup
4.00€
4.00€
ALAWET JEBEN / HALAWET-JEBN
Pâte à base de mozzarella et semoule fourrée au mascarpone et parfumée au sirop de fleur d’oranger et de rose / Sweet cheese dough stuffed with cream(mascarpone), and crowned with pistachios and drizzles of syrup flavored with orange blossom and rose water.
4.00€
4.00€
Proposé par
Nos vins / Wine
Verre / Glass
1/4
1/2
Vins
Verre / Glass: 4.00€
/
1/4: 4.50€
/
1/2: 7.50€
4.00€
4.50€
7.50€
Proposé par
Vins rouges et rosés libanais / Lebanese red and rosé Wines
75cl
37cl
KEFRAYA
Rouge - Fondé en 1951, Château Kefraya s'étend dans la plaine de la Bekaa au Liban jusqu'à 1100m d'altitude. / Founded in 1951, Château Kefraya lies 1000 meters above the Mediterranean Sea, on the foothills of Mount Barouk in the Bekaa Valley
75cl: 26.00€
/
37cl: 16.00€
26.00€
16.00€
KSARA
Fondé en 1857, Château Ksara est le plus ancien et plus grand vignoble du Liban. / Founded in 1857 by Jesuit Priests. Château Ksara developed the first dry wine in Lebanon and still most popular wine and biggest winery in Lebanon